Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιτούδης για Ολυμπιακό: “Μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη”

Ιτούδης για Ολυμπιακό: “Μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ένα σπουδαίο ματς για τη Euroleague και ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, καθώς και ο πρώην παίκτης της ομάδας του Πειραιά, Ντάνιελ Χάκετ, αποθέωσαν τους “ερυθρόλευκους”.

Για μία από τις καλύτερες έδρες στην Ευρώπη, έκανε λόγο ο Δημήτρης Ιτούδης, ενόψει του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστικής της Euroleague. Έτοιμος για “μάχη”, δήλωσε από την πλευρά του, ο Ντάνιελ Χάκετ.

Οι δηλώσεις του Ιτούδη

«Ερχόμαστε να παίξουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ευέλικτη ομάδα, γνωρίζει καλά το παιχνίδι και διαθέτει πολλά “όπλα”, ταλέντο και ποιότητα. Επίσης οι παίκτες του έχουν πνεύμα μαχητή! Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε στο γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας έκαναν κάποιες ήττες πρόσφατα. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ομάδα μας διαθέτει επίσης ποιότητα και το αποδείξαμε στα “μεγάλα” ματς. Ετοιμαζόμαστε για μάχη και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Χάκετ

«Περιμένουμε μάχη! Η αγωνιστική περίοδος μπαίνει στην τελική ευθεία επομένως κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής γίνεται πολύ σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια στην EuroLeague είναι σημαντικά. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τον αγώνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις