Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιτούρμπε για το Άρης – Ολυμπιακός και τον Άλαν Πάρντιου: «Δύσκολο παιχνίδι – Έχει βάλει κανόνες ο προπονητής»

Ιτούρμπε για το Άρης – Ολυμπιακός και τον Άλαν Πάρντιου: «Δύσκολο παιχνίδι – Έχει βάλει κανόνες ο προπονητής»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην 5η αγωνιστική της Super League 1 και ο Χουάν Ιτούρμπε μίλησε για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες, αλλά και την αλλαγή προπονητή στην ομάδα του.

Μιλώντας στη Nova, ο Ιτούρμπε υπογράμμισε την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ για τον Άλαν Πάρντιου στάθηκε στους κανόνες που έβαλε στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Ιτούρμπε

Για τον Άλαν Πάρντιου: «Όλοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι προέρχεται από μια ποδοσφαιρική χώρα, που το άθλημα παίζεται με πάρα πολύ ένταση. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο για να προπονηθούμε με το στυλ που θέλει. Ωστόσο, θεωρώ πως με το πέρασμα του χρόνου, θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις οδηγίες του».

Για τις αλλαγές από τον νέο προπονητή του Άρη: «Καταρχάς, έβαλε πάρα πολλούς καινούριους κανόνες, πράγμα που δεν υπήρχε στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες αλλά και για το κλαμπ. Όπως προαναφέραμε όμως, δεν έχουμε προλάβει να προπονηθούμε αρκετές φορές μαζί του. Ξέρω όμως πως όσο προχωράμε, θα εισάγουμε καινούρια πράγματα στις προπονήσεις και ευτυχώς υπάρχει αυτή η διακοπή των δύο εβδομάδων που θα χρησιμεύσουν πολύ».

Για τη νίκη επί του Αστέρα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν πράγματι ένα πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί ιδιαίτερα όσον αφορά τη ψυχολογία της ομάδας, μετά από την απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή.

Αναφορικά τώρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, που είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ξέρουμε πως θα έρθουν για να μας δυσκολέψουν τη ζωή, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις