Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ήττα-σοκ για τους Μπακς από τους “μισούς” Νετς! Σε… ρηχά νερά ο Αντετοκούνμπο

Ήττα-σοκ για τους Μπακς από τους “μισούς” Νετς! Σε… ρηχά νερά ο Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 119-116 από τους Μπρούκλυν Νετς και έχασαν την ευκαιρία να “σφραγίσουν” την πρώτη θέση στην Ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ. Μόλις 16 λεπτά στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι “ψυχωμένοι” Νετς, παρά τις 8 απουσίες που μετρούσαν, πήραν σπουδαία νίκη κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για τα Play Offs, στερώντας παράλληλα από τα “ελάφια” τη δυνατότητα να “κλειδώσουν” την πρωτιά στην Ανατολή.

Ο “Greek Freak” αγωνίστηκε μόλις 16 λεπτά και αυτά στο πρώτο μέρος, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Κρις Μίντλετον με αποτέλεσμα οι Μπακς να παλεύουν… ακέφαλοι για την ανατροπή, αφού οι Νετς είχαν πάρει από την αρχή της αναμέτρησης το προβάδισμα.

Για τους Μιλγουόκι, που πλέον έχουν ρεκόρ 54-14, ο Αντετοκούνμπο ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους (0/3β., 5/5διπ., 2/3τρ.), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ο Κόρβερ είχε 13 πόντους, από 11 πρόσθεσαν ΝτιΒιτζέντζο, Ιλιασόβα και Μέισον. Για τους Νετς, που ανέβηκαν στο 32-35, ο Κάμπαρο είχε 26 πόντους, 19 ο Τεμπλ ενώ 11 πρόσθεσε ο Τζόνσον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις