Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ίβιτς σε παίκτες: “To 2020 είναι σημαντική χρονιά για την ΑΕΚ!” – Μήνυμα Καρέρα σε Σιμόες

Ίβιτς σε παίκτες: “To 2020 είναι σημαντική χρονιά για την ΑΕΚ!” – Μήνυμα Καρέρα σε Σιμόες
ΦΩΤΟ Intime

Στο περιθώριο της προπόνησης υπήρχε ακόμα τετ-α-τετ του προπονητή της ομάδας Μάσιμο Καρέρα, με τον Αντρές Σιμόες, στον οποίο είπε ότι τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για το νέος έτος παρουσία του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος μίλησε στους παίκτες για το πόσο σημαντική είναι η χρονιά που έρχεται για την ομάδα, ενώ όρισε ως βασικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης απευθύνθηκε στους παίκτες λέγοντας συγκεκριμένα:

“Καταλαβαίνετε ότι το 2020 είναι μια σημαντική χρόνια για την ΑΕΚ, θέλουμε να πάμε καλύτερα σε όλους τους τομείς και θέλω να ξεκινήσουμε δυνατά τον Γενάρη που είναι ένας καθοριστικός μήνας με φορτωμένο πρόγραμμα. Εκτός των άλλων ξεκινάμε και στο Κύπελλο που καταλαβαίνετε ότι αποτελεί βασικό στόχο για εμάς την εφετινή σεζόν. Θέλω να είστε επαγγελματίες και να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στις υποχρεώσεις σας
», τόνισε αρχικά και προσέθεσε “Ο Ιανουάριος είναι μήνας μεταγραφών και είναι λογικό στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το ξέρετε, να γράφονται πολλά πράγματα. Δεν θέλω να σας αποσπούν την προσοχή. Πιστεύω ότι εδώ μέσα είμαστε άντρες και επειδή εγώ έτσι έχω μάθει να λειτουργώ να ξέρετε ότι μπορεί να ισχύει για τον καθένα από εσάς, δεν θα το διαβάσετε στις εφημερίδες και στα σάιτ αλλά θα το έχουμε πει εδώ μέσα πρώτα πρόσωπο με πρόσωπο. Όποτε δεν θέλω να επηρεάζεστε από ό,τι τυχόν μπορεί να γραφτεί. Δεν είναι αυτή η δουλειά σας και δεν θέλω καν να σας απασχολεί τι μπορεί να γραφτεί”.

Λίγο αργότερα ο Ίβιτς μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καρέρα, έιχαν τετ-α-τετ με τον Αντρές Σιμόες, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ιταλός τεχνικός είπε στον Πορτογάλο, και εκ των αρχηγών της ομάδας πως τον υπολογίζει κανονικά παρά τα όσα ακούγονται περί παραχώρησής του με μετεγγραφή.

Συγκεκριμένα ο Καρέρα φαίνεται να είπε στον Σιμόες: “Σε υπολογίζω κανονικά και εγώ δεν ξέρω τίποτα απ όλα αυτά”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις