Αθλητικά

Ήχησε… καμπάνα στη Ντόρτμουντ για τα επεισόδια στην Τούμπα!

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλε πρόστιμο στη Ντόρτμουντ, για την επεισοδιακή συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συμπεριφορά των οπαδών της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα κοστίσει στους Βεστφαλούς το ποσό των 60.000 ευρώ.

“Είναι βαριά, αλλά δίκαια η τιμωρία μας”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Μπορούσια, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε.

Να θυμίσουμε πως για τα ίδια επεισόδια και για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στον αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 70.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα