Παρασκευή, 23 Φεβ.
12oC Αθήνα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά Euroleague: «Στο μηδέν το επίπεδο της διαιτησίας – Η ανοχή γίνεται συνενοχή»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά Euroleague: «Στο μηδέν το επίπεδο της διαιτησίας – Η ανοχή γίνεται συνενοχή»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός έκανε σειρά ανακοινώσεων κατά της Euroleague και της Nova, εκφράζοντας τα παράπονά του, τόσο για τη διαιτησία του αγώνα με την Παρτιζάν, όσο και για την τηλεοπτική μετάδοση.

Στην πρώτη ανακοίνωση κατά της Nova, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει ότι “η ευγένεια και η ανοχή εκλαμβάνονται ως αδυναμία”, ενώ στην ανακοίνωση κατά της Euroleague γίνεται λόγος για ανεπάρκεια και αδικίες προς την ομάδα, αλλά και γενικότερα στη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Euroleague

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, τα αρμόδια όργανα της Euroleague, να λάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρά μέτρα για το επίπεδο της διαιτησίας, που συνεχίζει να βρίσκεται υπό το μηδέν.

Παρά τις αλλαγές σε κορυφαίο επίπεδο, είτε λόγω ανεπάρκειας, είτε για άλλους λόγους, οι διαιτητές συνεχίζουν να μην αποδίδουν δικαιοσύνη.

Διαιτησίες – καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών, την προσπάθεια των προπονητών και φυσικά την ενέργεια και τα χρήματα των ιδιοκτητών. 

H KAE Παναθηναϊκός ΑKTOR έχει καταγγείλει επανειλημμένως τα λάθη και τα διαιτητικά «κατορθώματα» εκεί που πρέπει αλλά και δημοσίως, ελπίζοντας ότι κάτι θα αλλάξει και οι ομάδες θα παίρνουν αυτό που πραγματικά αξίζουν. 

Δυστυχώς, σχεδόν κάθε εβδομάδα, οι πράξεις ακυρώνουν τις (όποιες) καλές προθέσεις για απονομή δικαιοσύνης. 

Για την ακρίβεια όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. 

Και κάπως έτσι η ανοχή γίνεται συνενοχή. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Nova

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται -για μια ακόμη φορά- στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τις περιγραφές της NOVA, στις μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας μας στην Euroleague. 

Αποτελεί τουλάχιστον ασέβεια στους φιλάθλους μας – συνδρομητές της NOVA, η ομάδα να αντιμετωπίζεται με τον συγκεκριμένο ανθελληνικό και άκρως αντιπαναθηναϊκό τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε εκφράσει πολλές φορές τα παράπονα μας στους αρμόδιους, με την ελπίδα να αντιληφθούν το πρόβλημα και να το επιλύσουν, εν τούτοις, κάθε εβδομάδα η κατάσταση χειροτερεύει. 

Άλλα βλέπουμε κι άλλα ακούμε. 

Προφανώς  κάποιοι ενοχλούνται από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού και κάνουν συνειδητά το άσπρο-μαύρο. 

Προφανέστατα η ευγένεια και η ανοχή εκλαμβάνονται ως αδυναμία. 

Ως εδώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις