Αθλητικά

Και Μπουρούση και Παπαλουκά θέλει η Φενέρ

Οι Τούρκοι έχουν μπει δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι και είναι διατεθειμένοι να ρίξουν πολλά χρήματα ώστε να κάνουν την υπέρβαση την επόμενη σεζόν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δημοσιεύματα εμπλέκουν τα ονόματα των Μπουρούση και Παπαλουκά με την Φενέρμπαχτσε. Η περίπτωση του δεύτερου είναι σαφώς πιο εύκολη αφού μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ενώ ο διεθνής σέντερ δύσκολα θα αφήσει το συμβόλαιο που έχει με τους ερυθρόλευκους για τους Τούρκους.

Πάντως είναι δεδομένο ότι οι 3 μεγάλες Τουρκικές ομάδες θα ρίξουν πολλά χρήματα για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ικανά ρόστερ που θα μπορέσουν να τους οδηγήσουν στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

Πάντως ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ έσπευσε να διαψεύσει το ενδιαφέρον της Τουρκικής ομάδας για τον Γιάννη Μπουρούση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Εφιάλτης, πανωλεθρία, ντροπιαστική ήττα» - Στα «11 βήματα» στήνουν τα γερμανικά ΜΜΕ το σύνολο του Νάγκελσμαν για τον οδυνηρό αποκλεισμό
Η πρώτη ήττα της Γερμανίας σε διαδικασία πέναλτι σε μεγάλη διοργάνωση από τον τελικό του EURO 1976 με την θρυλική εκτέλεση του Τσεχοσλοβάκου, Αντονίν Πανένκα
Γερμανός οπαδός δείχνει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της «νασιονάλμανσαφτ» από το Παγκόσμιο Κύπελλο