Κυριακή, 2 Ιουν.
24oC Αθήνα

“Καιρός να χάσει η Μπορντό”

Δεν φοβίζει η Μπορντό του παίκτες του Ολυμπιακού. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ικανοποιημένοι από την κλήρωση και αισιόδοξοι για την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA FM τόνισε:

“Η Μπορντό είναι πολύ φορμαρισμένη αυτόν τον καιρό και γενικά οι ομάδες της Γαλλίας έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να σκοράρουμε στο πρώτο ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ. Νομίζω πως είναι καιρός η Μπορντό να κάνει και μία ήττα. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.
Στους ίδιους τόνους ήταν και οι δηλώσεις του Ζαουάντ Ζαϊρί στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAsuper σπορ fm:
“Είναι μία πολύ καλή κλήρωση, εάν αναλογιστούμε τις άλλες ομάδες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Η Μπορντό παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο αλλά δεν έχει την εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αρκετούς παίκτες με ποιότητα και κλάση, εγώ θα ξεχώριζα τους Γκουρκίφ και Σαμάκ. Για μένα είναι θετικό που το πρώτο ματς γίνεται εδώ. Ελπίζω να νικήσουμε και να προκριθούμε”.

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA φιλοξενήθηκε ο Όσκαρ Γκονζάλες που μίλησε για την κρισιμότητα του πρώτου ματς.

“Πρέπει να σκοράρουμε στην Αθήνα, χωρίς να δεχτούμε γκολ. Εάν γίνει αυτό θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να περάσουμε. Την Μπορντό την θέλαμε και νομίζω ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση”, κατέληξε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε