Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλά στην υγεία του ο Καλού μετά την κατάρρευσή του στο Μαρσέιγ – Μπορντό

Καλά στην υγεία του ο Καλού μετά την κατάρρευσή του στο Μαρσέιγ – Μπορντό

Ο Σαμουέλ Καλού είναι καλά στην υγεία του, μετά τη σοκαριστική κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο χθες (15/8), όπως ενημέρωσε ο γιατρός της Μπορντό.

Ο επιθετικός της Μπορντό, Σαμουέλ Καλού, είναι «καλά», μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο του «Βελοντρόμ», στη διάρκεια της ισοπαλίας 2-2 που απέσπασαν χθες βράδυ οι «γιρονδίνοι» από τη Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του, Ρεμί Ουντέν.

Click4More: Τρόμος στο Μαρσέιγ – Μπορντό! Κατέρρευσε ο Καλού με το περιστατικό να θυμίζει… Έρικσεν

Στον 23χρονο Νιγηριανό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, καθώς έπεσε στο έδαφος στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχηματίζουν ένα τείχος γύρω από τον Καλού. Λίγο αργότερα βγήκε περπατώντας από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ κρατούσε μια παγοκύστη στο κεφάλι του. Αφού έλαβε ιατρική βοήθεια, ο Καλού επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά έγινε αλλαγή, καθώς φαινόταν ζαλισμένος.

«Η μικρή αδιαθεσία του Καλού μας τρόμαξε λίγο. Είναι σοκαριστικό. Αναπόφευκτα σκεφτήκαμε αυτό που συνέβη με τον Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά δεν θέλαμε να το ζήσουμε μπροστά μας. Όλη η ομάδα φοβήθηκε. Είμαστε χαρούμενοι για τον Καλού, όλα είναι καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Σύμφωνα με τον γιατρό, ήταν μία απλή αδιαθεσία. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα ξέρουμε άμεσα», δήλωσε ο Ουντέν στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το παιχνίδι στο “Βελοντρόμ” που έληξε ισόπαλο 2-2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις