Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλαμάτα – ΠΑΟΚ 0-2: Σφράγισε το εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι

Καλαμάτα – ΠΑΟΚ 0-2: Σφράγισε το εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι

Την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι ο S. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε εκτός έδρας της Καλαμάτας με 2-0 και αναμένεται να σφραγίσει την πρόκριση στους “8” στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε καλή εικόνα, εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ έκανε και μία καλή πρόβα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε στο σκορ με τον Νέλσον Ολιβέιρα στο 26ο λεπτό. Ο Κωνσταντέλιας ανετράπη μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Πορτογάλος φορ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Μέντες για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να καθαρίσει την υπόθεση νίκη στο 78ο λεπτό. Ο Μουργκ είδε τον Μπράντον Τόμας μέσα στην περιοχή και του έκανε το γύρισμα και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Βόλος στα προημιτελικά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλαμάτα: Μέντες, Μαβινγκά (87′ Ματέους Άλβες), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος (87′ Μπενίτες), Καραγκούνης, Μόζερ (69′ Τάτος), Ρόβας (87′ Τριανταφυλλάκης), Αρναρέλλης (74′ Βασιλόγιαννης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες (75′ Σάστρε), Νάσμπεργκ (58′ λ. τρ. Κουλιεριάκης), Κάργας, Ζοάν Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες (65′ Σβαμπ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (65′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας – Νάρεϊ, Ολιβέιρα (75′ Τόμας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις