Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάλυμνος: Αθλητής του μπάσκετ ο 17χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Κάλυμνος: Αθλητής του μπάσκετ ο 17χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Intime.gr

Η Κάλυμνος βυθίστηκε στο πένθος το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με το θάνατο δυο νεαρών. Ο ένας εκ των δυο, ήταν 19 ετών και αθλητής του μπάσκετ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “dimokratiki.gr” ο νεκρός είναι ο αθλητής της Ε.Α. Καλύμνου, Σπύρος Μακρυλλός.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, ο 17χρονος νέος -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε, στην περιοχή της Αναλήψεως, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος νεαρός είχε ξεκινήσει να παίζει στον Καλυμνιακό και συνέχισε στην Ε.Α.ΚΑ., όπου την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της στο εφηβικό πρωτάθλημα.

“Μεγάλη η θλίψη, μεγάλο το σοκ από την απώλεια του δικού μας παιδιού, του δικού μας παίκτη του Σπύρου μας του Μακρυλλού. Ένα καλό παιδί, ένας ωραίος παίκτης έφυγε σήμερα άδικα, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την οικογένεια της ΕΑΚΑ αλλά και ολόκληρο το νησί. Σε τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές δεν ξέρουμε τι να πούμε στην οικογένεια του. Σίγουρα πάντως γνωρίζουν πως ο Σπύρος ήταν ένα καλό παιδί, με ήθος, ταλέντο και όλα αυτά τα στοιχεία που διακρίνουν έναν καλό άνθρωπο. Το Δ.Σ θα παρευρεθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του. Καλό ταξίδι Σπύρο μας…” ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ε.Α. Καλύμνου.

“H Ακαδημία Καλύμνου και όλα τα μέλη της , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του 17χρονου αθλητή της Σπύρου Μακρυλλού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Σπύρος πέρσι ήταν αθλητής της ΕΑΚΑ στο τμήμα Παίδων και από φέτος ξαναγύρισε στην Ακαδημία στο τμήμα των Εφήβων. Στην τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του πρόωρα και άδικα χαμένου Σπύρου, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και συμπαραστεκόμαστε στον ανείπωτο πόνο τους και στο νεαρό βλαστάρι της Καλύμνου ευχόμαστε καλό ταξίδι. Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Ο Θεός μαζί σας” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις