Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κάνει… διακοπές ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με κορυφαίο τον Ναπολεόνι ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 του Αστέρα στο Περιστέρι και τερμάτισε 3ος στα πλέι-οφ, στέλνοντας τους Αρκάδες να παίξουν μέσα Ιουλίου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Τo LIVE του αγώνα

Είναι απίστευτο αλλά ξανάγινε. Όπως και στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια των πλέι-οφ ο Ατρόμητος ξεκίνησε το ματς με μεγάλη χαμένη ευκαιρία όταν ο Ναπολεόνι από εξαιρετική θέση έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων εξιλεώθηκε στο 7ο λεπτό όταν με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι Περιστεριώτες ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο 25λεπτο και κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ όταν απ΄το τραγικό λάθος του Σανκαρέ ο Ναπολεόνι πλάσαρε σε κενή εστία στο 23΄.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς στο 32΄ όταν από κεφαλιά πάσα του Γκοϊάν ο Ντε Μπλάσις βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με προβολή νίκησε τον Σηφάκη. Ο Ατρόμητος όμως δεν επηρεάστηκε και ανέκτησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων με την κεφαλιά του Φυτανίδη μετά το κόρνερ του Πίτου Γκαρσία στο 37΄.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια με ακόμα μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο Ερνάντες έκανε μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Καραμάνου και Ναπολεόνι στο τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντε Μπλάσις στο 58΄ και ο Ναπολεόνι στο 62΄δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις, ενώ ο Γεωργίου νικήθηκε και αυτός από τον Ερνάντεζ στο 84΄. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βάλντο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι (80′ Γεωργίου), Δημούτσος, Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος (46′ Φάμπιο), Μπρίτο (71′ Νάστος)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες,  Κοντοές, Γκόιαν (65′ Ναβάρο), Σανκαρέ, Λούι, Ζησόπουλος, Εντό (46′ Μουνάφο), Ουσέρο, Βάλντο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο

Η τελική βαθμολογία στα πλέι οφ:

Παναθηναϊκός 11
ΠΑΟΚ 10
Ατρόμητος 7
Αστέρας 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε