Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καραγκούνης : 50-50 η πρόκριση

Όσο τίποτα θέλει τη πρόκριση στο Μουντιάλ ο Καραγκούνης
Όσο τίποτα θέλει τη πρόκριση στο Μουντιάλ ο Καραγκούνης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Καραγκούνης εξυμνεί τον Ότο Ρεχάγκελ, ενώ δηλώνει πως η εθνική άξιζε να περάσει πρώτη στο Μουντιάλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ελεύθερο Τύπο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για την εθνική ομάδα και τους αγώνες μπαράζ με την Ουκρανία.

 
Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ. Τα δύο παιχνίδια με τους Ουκρανούς είναι τελικοί. Αν εμείς είμαστε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το έχουμε άλλωστε αποδείξει και στο παρελθόν. Έχω εμπιστοσύνη στην εθνική ομάδα”,τόνισε αρχικά ο Καραγκούνης για να συνεχίσει “Δεν είναι μόνο ο Ρεχάγκελ, που ήρθε η επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Είναι και οι παίκτες. Οι παίκτες έχουν πάντα το μεγαλύτερο μερίδιο. Σίγουρα ο προπονητής πέτυχε πολλά, κατόρθωσε να κάνει την Εθνική ομάδα, και ας μην καλούσε πάντα τους πιο φορμαρισμένους. Γίναμε όμως ομάδα και αυτό είναι σημαντικό.”
 
Τέλος ο 32χρονος μέσος μίλησε για τον όμιλο της εθνικής αναφέροντας : “Αξίζαμε, παρά τα λάθη, να πάμε πρώτοι στο Μουντιάλ. Μας αδίκησαν και οι διαιτητές κυρίως με τους Ελβετούς και τους Μολδαβούς… Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμείς κοιτάζουμε τη δουλειά μας και ο κόσμος να ξέρει ότι άλλο ματς με το Λουξεμβούργο που παίζουν έντεκα πίσω και κίνδυνος υπάρχει για τραυματισμό και άλλο τα ματς με την Ουκρανία. Έχουμε δείξει ότι δεν παραδινόμαστε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε