Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κάρεν Κατσάνοφ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Πρόκριση με εντυπωσιακή ανατροπή

Κάρεν Κατσάνοφ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Πρόκριση με εντυπωσιακή ανατροπή
reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ από τον Κάρεν Κατσάνοφ αλλά στη συνέχεια… ήταν καταιγιστικός και πήρε εννέα σερί game! Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε σε μια εντυπωσιακή και άνετη ανατροπή (2-1) και πέρασε στους “8” του Masters της Ρώμης.

Η απώλεια του πρώτου σετ σήμανε… καμπανάκι στον Στέφανο Τσιτσιπά. Το νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη “μεταμορφώθηκε” στη συνέχεια και έκανε “περίπατο” κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ (6-4, 0-6, 3-6) σε αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 53 λεπτά. Αντίπαλος του στους “8” του ATP Masters 1000 Internazionali BNL d’Italia θα είναι ο νικητής του αγώνα Κραΐνοβιτς – Σίνερ.

Ο Κάρεν Κατσάνοφ (νο 24 στον κόσμο) μπήκε πολύ καλά στο ματς και -με break– έκανε αρχικά το 2-0 και στη συνέχεια το 3-1 στα game του πρώτου σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε κόντρα στο backhand και τις επιστροφές του αντιπάλου του, αλλά τελικά κατάφερε να… ισορροπήσει το ματς και να περάσει μπροστά. Με δικό του break έκανε το 3-3 και έφτασε στο 4-3, αλλά ο Ρώσος πήρε σερί game -με νέο break και έφτασε στο 5-4 και τελικά στην κατάκτηση του πρώτου σετ (6-4), μετά από 45 λεπτά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε την προσπάθεια… ανατροπής και πρόκρισης με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε τρία break και έφτασε στο 6-0 του δεύτερου σετ μέσα σε 32 λεπτά.

Το νο 5 στον κόσμο είχε πλέον… πάρει φόρα, έφτασε σε νέο break στο ξεκίνημα του τρίτου σετ και με μεγάλο του “όπλο” το σερβίς έφτασε πολύ γρήγορα στο 4-1 στα game. Ο Κατσάνοφ προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε σε 4-2 και σε 5-3, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αυτός που πήρε το τρίτο σετ -μέσα σε 35 λεπτά- και την πρόκριση (6-3).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις