Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Καρφί” από Γκριεζμάν προς Κούμαν και “μέλι” για Ντεσάμπ

“Καρφί” από Γκριεζμάν προς Κούμαν και “μέλι” για Ντεσάμπ
Reuters

Η Γαλλία πέρασε νικηφόρα (2-1) από την έδρα της Κροατίας για το Nations League, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ. Ο επιθετικός των “μπλε” αποθέωσε τον προπονητή του στην Εθνηική, Ντιντιέ Ντεσάμπ, με τον ισπανικό Τύπο να ερμηνεύει τις δηλώσεις του ως μπηχτή στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ για τη Γαλλία στην έδρα της Κροατίας με ένα υπέροχο γκολ και μετά από τη λήξη του ματς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό των “μπλε”, Ντιντιέ Ντεσάμπ, αναφερόμενος στην εμπιστοσύνη που του δείχνει και στο ρόλο που του έχει αναθέσει μέσα στο γήπεδο.

Nations League: “Βόμβα” από Δανία, σπουδαίες νίκες για Γαλλία και Πορτογαλία

Ο ισπανικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα οι εφημερίδες AS και Sport, έκαναν τη δική τους ερμηνεία στις δηλώσεις του Γκριεζμάν, δίνοντας τους… μετάφραση μπηχτής προς τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν.

“Ήταν ένα δύσκολο ματς κυρίως γιατί δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Δυσκολευτήκαμε αλλά πήρε τη νίκη κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το γκολ που πέτυχα ήταν πολύ όμορφο. Μου ήρθε η μπάλα καλά και σκόραρα. Ο Ντεσάμπ ξέρει που να με βάλει. Μου δίνει ψυχολογικό αβαντάζ η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκριεζμάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις