Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

«Καρφί» Βαλντάνο σε Κλοπ – «Μπροστά στο Μπερναμπέου το Άνφιλντ θα μοιάζει γήπεδο προπόνησης»

«Καρφί» Βαλντάνο σε Κλοπ – «Μπροστά στο Μπερναμπέου το Άνφιλντ θα μοιάζει γήπεδο προπόνησης»
ΦΩΤΟ Reuters

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ ενοχλημένοι με τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ για το «Αλφρέδο ντι Στέφανο», με τον Χόρχε Βαλντάνο να δίνει «πληρωμένη» απάντηση στον Γερμανό τεχνικό.

«Στη ρεβάνς τουλάχιστον θα παίξουμε σε κανονικό γήπεδο» δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα (3-1) από την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο προημιτελικό του Champions League (6/4) στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο». 

 

Όπως είναι φυσιολογικό, οι άνθρωποι των Μαδριλένων ενοχλήθηκαν πολύ με αυτή τη δήλωση, με τον παλαίμαχο σταρ και πρώην προπονητής της «βασίλισσας», Χόρχε Βαλντάνο, να δίνει άμεση απάντηση στον Γερμανό τεχνικό, μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής «Onda Cero.»

«Αυτό που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι πως η Ρεάλ δεν παίζει στο Βαλδεμπέμπας για να αποκτήσει αβαντάζ έναντι των αντιπάλων της. Το Μπερναμπέου, ακόμα και άδειο, είναι ένα επιβλητικό στάδιο που επηρεάζει τους αντιπάλους και τους διαλύει. Οπότε με την αλλαγή σκηνικού, περισσότερο χάνει η Ρέαλ παρά κερδίζει, τόνισε αρχικά ο Βαλντάνο, για να συμπληρώσει με νόημα:

«Και αυτό που είπε ο Κούμαν είναι αλήθεια. Η Ρεάλ άδραξε την ευκαιρία για να χτίσει ένα γήπεδο του 21ου αιώνα (σ.σ. ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του Μπερναμπέου για να είναι έτοιμο από τη νέα σεζόν) και όταν αυτό θα είναι έτοιμο, θα κάνει το Άνφιλντ με όρους σύγκρισης να μοιάζει εκείνο με γήπεδο προπόνησης».

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας,έχοντας ξοδέψει 3 εκατ. ευρώ για την ανακαίνισή του, ενώ ταυτόχρονα προχωρά και η ανακαίνιση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις