Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

«Καρφιά» Παντελίδη για Ούμπιδες: «Κάποιος προσπάθησε να τον τελειώσει με λάθος τρόπο»

«Καρφιά» Παντελίδη για Ούμπιδες: «Κάποιος προσπάθησε να τον τελειώσει με λάθος τρόπο»
ΦΩΤΟ intime

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά κι από ένα ιστορικό ματς για τον ίδιο, αφού κατάφερε να σκοράρει κιόλας στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση μίλησε κι ο προπονητής του, Σάββας Παντελίδης, ο οποίος και έριξε… καρφιά προς άνθρωπο της διοίκησης, για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ουρουγουανό, τον οποίο και ήθελε να “τελειώσει” νωρίτερα.

Οι δηλώσεις του Παντελίδη

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του, εύχομαι να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει βοηθήσει πάρα πολύ και επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που το έδωσα έναν ωραίο τρόπο να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας μέσα στο γήπεδο γιατί πιστέψτε με, δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Superleague: Συγκίνηση στο «αντίο» του Ούμπιδες

Δηλαδή θεωρώ ότι η κακή ψυχολογία που υπήρχε σε κάποιες στιγμές στην ομάδα και ένα κακό κλίμα που δημιουργήθηκε έχει αιτία ότι κάποιος, και δεν μιλάω για τη διοίκηση, προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο.

Superleague: Υποβιβάστηκε με νίκη η ΑΕΛ – Τα αποτελέσματα στο φινάλε των play out

Είναι ένα παιδί που ο χαρακτήρας του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα παιδί που πρέπει να δουλέψεις και να τον αναγκάσεις να σε σεβαστεί γιατί έχει δει πάρα πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που χρειάζεται πραγματικά να είσαι κοντά του για να καταλάβεις κάποια πράγματα».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις