Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: «Δεν υπάρχει χώρος στο ΝΒΑ για τους ανεμβολίαστους»

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: «Δεν υπάρχει χώρος στο ΝΒΑ για τους ανεμβολίαστους»

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ δεν.. μάσησε τα λόγια του και πήρε θέση, σχετικά με τον εμβολιασμό των παικτών στο “μαγικό κόσμο” του μπάσκετ.

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ τόνισε πως ο εμβολιασμός των παικτών του ΝΒΑ για τον κορονοϊό θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός και πως δεν υπάρχει χώρος στο πρωτάθλημα για τους ανεμβολίαστους. Παράλληλα, κατηγόρησε για εγωισμό τους αρνητές του εμβολίου για τον COVID 19.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, περίπου το 10% των παικτών του ΝΒΑ δεν έχουν εμβολιαστεί. Μάλιστα, ο Κάιρι Ίρβινγκ των Νετς φαίνεται πως είναι ανάμεσα τους (δεν βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην πρώτη media day της σεζόν, ενόψει του τζάμπολ στο ΝΒΑ).

«Το ΝΒΑ θα πρέπει να διασφαλίσει πως όλοι οι παίκτες και οι άνθρωποι του προπονητικού επιτελείου θα είναι εμβολιασμένοι, αλλιώς να αποχωρήσουν από την ομάδα. Δεν υπάρχει χώρος για παίκτες που θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των συμπαικτών τους, των ανθρώπων του staff και των οπαδών, επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης. Βρίσκω χαζό στους αρνητές του εμβολίου, αυτόν τον εγωισμό τους και την δυσπιστία τους στους ειδικούς» ανέφερε ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, μιλώντας στο CNN.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις