Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Καρβαλιάλ για το Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην παίξει κάποιος παίκτης μας στο μάξιμουμ

Καρβαλιάλ για το Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην παίξει κάποιος παίκτης μας στο μάξιμουμ
Eurokinissi

Όλα όσα δήλωσε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League που θα κρίνει το φετινό ευρωπαϊκό.. μέλλον των Πειρασιωτών.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, ο Κάρλος Κάρλος Καρβαλιάλ τόνισε πως δεν γίνεται τόσο γρήγορα να αλλάξει πολλά στην ομάδα και υποστήριξε πως όποιος παίξει, θα πρέπει να δώσει τα πάντα για τη φανέλα που φοράει.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε…

Για το ματς: “Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό παιχνίδι, έχουμε την ευφυΐα για να ξέρουμε πόσα πράγματα είναι καλά και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή τη βάση και θα εφαρμόσουμε μετά τη δική μας διαδικασία.

Πλεονέκτημα ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ένα προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας να κερδίσουμε, σεβόμαστε την Τόπολα, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και γνωρίζουμε πως ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουμε την πρόκριση. Ωστόσο με σεβασμό στην Τόπολα στόχος μας είναι η νίκη”.

Για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος: “Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην παίξει κάποιος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο μάξιμουμ”.

Για τα ποια στοιχεία προσπάθησε να βελτιώσει και αν θα λέει πώς θα παίζει η ομάδα του: “Δεν θα σας πω την 11άδα, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να την μάθουν.

Τις τελευταίες 10 μέρες όλη η συγκέντρωση είναι η νίκη στο παιχνίδι, δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 10 μέρες και θα ήταν ανόητο να νομίζει ότι μπορεί να το κάνει. Δεν έχουν γίνει δομικές αλλαγές, έχουμε εστιάσει στα παιχνίδια που χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε χρόνο για περισσότερες αλλαγές”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις