Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Καρβαλιάλ μετά το Λαμία – Ολυμπιακός: «Το χειρότερο παιχνίδι από τότε που έχω έρθει»

Καρβαλιάλ μετά το Λαμία – Ολυμπιακός: «Το χειρότερο παιχνίδι από τότε που έχω έρθει»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ήταν απογοητευμένος τόσο από την ήττα από τη Λαμία όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Λαμία έκανε λόγο για το χειρότερο παιχνίδι όσο είναι αυτός στον πάγκο και τόνισε πως δεν αρκεί ο σεβασμός στη φανέλα αλλά να παλεύεις για αυτή.

Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν κακή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τη Λαμία να πανηγυρίζει μία δίκαιη νίκη, η οποία θα μπορούσε να ήταν και με μεγαλύτερο σκορ, αν ο Πασχαλάκης δεν κατέβαζε… ρολά.

Αρχικά, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

“Συγχαρητήρια στη Λαμία γιατί κέρδισε και το άξιζε. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε παίξει από τη μέρα που έχω έρθει. Φυσικά και πάντα σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε αλλά αυτό δεν είναι αρκετό χρειάζεται να τρέξεις, να παλέψεις και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα”.

Για το που αποδίδει την εικόνα αυτή;

“Καταρχήν θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που χάσαμε το πέναλτι η ομάδα έπεσε αρκετά. Αν είχαμε σκοράρει εκεί, θα είχαμε μπει ξανά στο ματς και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά”.

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι και πως θα βγει ο Ολυμπιακός απ’ αυτή την κατάσταση:

“Είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ένα ντέρμπι σε λίγες μέρες αυτό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το σημερινό ματς γιατί δεν παίξαμε σαν Ολυμπιακός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις