Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κασίγιας – Καρμπονέρο: Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού

Κασίγιας – Καρμπονέρο: Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού
instagram.com/saracarbonero/

Η σχέση τους έλαβε και επίσημα τέλος. Ίκερ Κασίγιας και Σάρα Καρμπονέρο είναι από τις 6 Απριλίου κι επίσημα διαζευγμένοι.

Έπειτα από περίπου έντεκα χρόνια συμβίωσης και έγγαμου βίου, ο Ικερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο πήραν και επίσημα διαζύγιο. Το δημοφιλές ζευγάρι είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες, πως πήραν την απόφαση να… χωρίσουν τους δρόμους τους, κάτι που επισημοποιήθηκε στις 6 Απριλίου.

Η Σάρα καρμπονέρο θα έχει την επιμέλεια των δυο γιών τους, του 7χρονου Μάρτιν και του 5χρονου Λούκας. Τα παιδιά θα κατοικούν μαζί με τη μητέρα τους, ενώ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας θα έχει τη δυνατότητα να τα βλέπει τακτικά.

Η γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποιεί τις καλές σχέσεις που έχει διατηρήσει το ζεύγος για χάρη των παιδιών τους. Κασίγιας και Καρμπονέρο γνωρίστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2016, αφού απέκτησαν τα παιδιά τους.

Την πρωτομαγιά του 2019, o Ίκερ Κασίγιας υπέστη οξύ έφραγμα του μυοκαρδίου, κατά τη διάρκεια προπόνησης, γεγονός που σηματοδότησε το τέλος της καριέρας του. Ο ίδιος ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του ωστόσο, λίγο καιρό μετά η Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στις ωοθήκες και χειρουργήθηκε με επιτυχία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις