Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Καταγγελία Αγγελόπουλων για Γιαννακόπουλο και… παντελονάτη απάντηση!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο μπάσκετ για λίγο καιρό… ξαποσταίνει, αλλά δεν σταματά. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ένα ποστάρισμα του στο Instagram, αλλά λίγο αργότερα ήρθε η επιθετική απάντηση του ισχυρού άνδρα των “πρασίνων”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε σχολιάσει με αιχμηρό τρόπο την τριάδα των διαιτητών (Πηλοΐδης, Σχινάς, Ψαριανός) του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Stoiximan.gr Basket League,

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε “ανεβάσει” στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία του Τάσου Πηλοΐδη, με το σχόλιο: “Πηλοΐδης – Λαμόνικα οδηγούν τον θρήνο προς τη δόξα. Αξίζει κάποιος να φτιάξει όλα τα ωραία περσινά και προπέρσινα του Πηλοΐδη. Sopist Ακούς;”.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία για τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ο αθλητικός δικαστής έχει καλέσει τον κ. Γιαννακόπουλο για εξηγήσεις στις 14 Μαρτίου.

Ο ισχυρός άντρας του “τριφυλλιού” αντέδρασε σε αυτή την εξέλιξη μέσω… Instagram, σχολιάζοντας: “Παντελόνια, κάποιοι τα φοράνε για να μην κρυώνουν”.

 

καποιοι τα φορανε απλα για να μην κρυωνουν

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε