Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη – Νικόλ Κυριακοπούλου LIVE ο τελικός του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κατερίνα Στεφανίδη – Νικόλ Κυριακοπούλου LIVE ο τελικός του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η μεγάλη ώρα για την Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακόπουλου έφτασε, με τις δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες να αγωνίζονται στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα τα δώσουν όλα για να χαρίσουν για ακόμα μία φορά στους Έλληνες φιλάθλους στιγμές υπερηφάνειας.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο βάθρο και στο Τόκιο. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έχει ξεπεράσει δύο φορές φέτος τα 4,80 μ., ενώ έδειξε πως είναι σε θέση να απειλήσει ακόμη και το δικός της πανελλήνιο ρεκόρ (4,91 μ.).

Δείτε στο ERTFLIX τον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου

Στον μεγάλο τελικό, η Κατερίνα Στεφανίδη θα χρειαστεί ένα άλμα πάνω από τα 5.80μ. για να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, επίδοση που θα προσπαθήσει να πιάσει και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία δείχνει επίσης να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αν κρίνει κανείς από την παρουσία της στα προκριματικά, όπου ήταν αλάνθαστη.

Την κορυφαία επίδοση ανάμεσα στις 15 μετέχουσες έχει η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ) με 4,95 μ., που ψάχνει το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με προσδοκίες μεταλλίου μετέχει και η Αντζέλικα Σιντόροβα, που έχει υπερβεί φέτος τα 4,91 μ. και θέλει κι εκείνη να κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκτός από τις δύο Ελληνίδες ανταγωνιστικές θα είναι η Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) με 4,90 μ., αλλά και η Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία) με 4,74 μέτρα.

Οι 15 του τελικού με τη σειρά που θα αγωνιστούν και τα φετινά τους ρεκόρ:

Σίλβα (Κούβα) 4,60 μ.
Σου (Κίνα) 4,65 μ.
Κυριακοπούλου (Ελλάδα) 4,70 μ.
Πεινάδο (Βενεζουέλα) 4,66μ.
Ζουκ (Λευκορωσία) 4,74 μ.
Στεφανίδη (Ελλάδα) 4,80 μ.
Νιούελ (Καναδάς) 4,70 μ.
Σιντόροβα (Ανεξάρτητη) 4,91 μ.
Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) 4,90 μ.
Ναζότ (ΗΠΑ) 4,95 μ
Ρομέρο (ΗΠΑ) 4,70 μ.
Κιλίπκο (Ουκρανία) 4,70 μ.
Σούτεϊ (Σλοβενία) 4,74 μ.
Μούρτο (Φινλανδία) 4,62 μ.
Μπένγκτσον (Σουηδία) 4,66 μ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις