Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: «Τέλος το 2021, μας δίδαξε πολλά, αλλά δε θα μας λείψει καθόλου»

Κατερίνα Στεφανίδη: «Τέλος το 2021, μας δίδαξε πολλά, αλλά δε θα μας λείψει καθόλου»
Intime.gr

Τέλος η σεζόν για την Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο αποχαιρέτησε την αγωνιστική σεζόν με ένα μήνυμα μέσω των social media.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στρέφει πλέον την προσοχή της στο 2022, χωρίς ακόμη να έχει αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στον κλειστό στίβο. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Ρίο συμμετείχε στον τελευταίο εφετινό της αγώνα, στο μίτινγκ της Μπελιντσόνα στην Ελβετία, όπου κατετάγη τέταρτη με 4.50μ.

Η Στεφανίδη αγωνίστηκε με μικρά κοντάρια, δίχως να πιέσει τον εαυτό της για μεγάλα ύψη. Αρχικά ξεπέρασε με την πρώτη τα 4.35μ και με την δεύτερη τα 4.50μ, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.60 μέτρα.

Τώρα, θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά. Πιο σημαντικές επιτυχίες της μέσα στο 2021 ήταν η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς και της δεύτερης στη σειρά αγώνων Diamond League.

«Τέλος της σεζόν. Η αγωνιστική σεζόν του 2021 μας δίδαξε πολλά αλλά δεν θα μας λείψει καθόλου. Ώρα για ξεκούραση!», ήταν το σχετικό σχόλιο που έκανε στα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις