Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κατέβασε… ρολά και η WTA! Τέλος το τένις μέχρι τις 2 Μαΐου!

Κατέβασε… ρολά και η WTA! Τέλος το τένις μέχρι τις 2 Μαΐου!

Την αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας στο τένις, μέχρι τις 2 Μαΐου ανακοίνωσε σήμερα (16/3) η WTA.

Τη διακοπή όλων των επαγγελματικών τουρνουά γυναικείου τένις, τουλάχιστον ως τις αρχές Μαϊου, ανακοίνωσε σήμερα (16/3) η WTA, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η WTA ανακοίνωσε: “Λόγω της συνεχιζόμενης έξαρσης του κορoνοϊού παγκοσμίως, τα τουρνουά της WTA στην Στουτγάρδη, στην Κωνσταντινούπολη και στην Πράγα δεν θα πραγματοποιηθούν όπως είχαν προγραμματιστεί. Λυπούμαστε για όλους τους πιστούς φιλάθλους, τους παίκτες, τους χορηγούς και όσους υποστηρίζουν το επαγγελματικό γυναικείο τένις. Αυτή τη στιγμή, το Tour είναι σε αναστολή έως και τις 2 Μαΐου. Θα πάρουμε απόφαση την επόμενη εβδομάδα για το τι θα γίνει με τα εναπομείναντα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν και θα παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση”.

Είχε ήδη προηγηθεί η ματαίωση των τριών διοργανώσεων που επρόκειτο να φιλοξενηθούν στις ΗΠΑ (Ίντιαν Ουέλς, Μαϊάμι, Τσάρλεστον) και σήμερα επισημοποιήθηκε η ακύρωση των τουρνουά της Στουτγκάρδης (20-26 Απριλίου), της Κωνσταντινούπολης (ομοίως) και της Πράγας (27 Απριλίου-2 Μαϊου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις