Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

«Καυγάς» παικτών του Άρη και του Παναθηναϊκού με «διαιτητή» τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

«Καυγάς» παικτών του Άρη και του Παναθηναϊκού με «διαιτητή» τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Άρη στο χθεσινό (17/01) ντέρμπι της Superleague, με το κλίμα να παραμένει τεταμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ένταση μέσα στο γήπεδο μεταφέρθηκε και εκτός αυτού από τις διοικήσεις Άρη και Παναθηναϊκού, αλλά την αντιπαράθεση συνεχίζουν και οι ποδοσφαιριστές μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπεναλουάν του Άρη ανέβασε μία φωτογραφία από φάση που διαμαρτύρονται για κίτρινη κάρτα οι “πράσινοι”, με τον ίδιο να γράφει “κίτρινη κάρτα για αυτό; Ας γελάσω, καλώς ήρθατε στο αεροδρόμιο” και τάγκαρε στην ανάρτησή του και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με μία φωτογραφία του Πορτογάλου που νικάει στον αέρα έναν αντίπαλό του.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους φαίνεται όμως ότι βρέθηκε σε ρόλο… μεσολαβητή, αφού πρωταγωνιστεί και στην απάντηση του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού ανέβασε την ίδια φωτογραφία από άλλη οπτική γωνία, για να δείξει ότι ήταν φάουλ και κάρτα για τον αντίπαλό του, κοινοποιώντας και αυτή την ανάρτηση στον Κριστιάνο Ρονάλντο και γράφοντας ειρωνικά: “Όχι κάρτα Κριστιάνο”. 

Φαντάζει απίθανο πάντως να πάρει όντως θέση ο Πορτογάλος…

Η ανάρτηση του Μπεναλουάν

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benalouane (@benalouaneyohan)

Η απάντηση του Ιωαννίδη

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις