Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

ΚΕΔ: Εξελίξεις και φήμες καρατόμησης του Τσαχειλίδη

ΚΕΔ: Εξελίξεις και φήμες καρατόμησης του Τσαχειλίδη

Σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές είχαμε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά και μία φήμη για τον Τσαχειλίδη που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Έπειτα από απόφαση του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Καραμελίδη, ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης αναλαμβάνει τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιάννης Τσαχειλίδης αυτούς των παρατηρητών. Τους ρέφερι της Φούτμπολ Λιγκ θα ορίζει ο Χρήστος Γενναίος και τους παρατηρητές ο Τσαχειλίδης.
Υπήρξαν φήμες ότι ο τελευταίος -που είχε αντικαταστήσει τον Ζωγράφο- πρόκειται να παραιτηθεί, αλλά ύστερα από λίγο ώρες τις διέψευσε ο ίδιος, με δηλώσεις του.

Ξεκαθάρισε ότι δεν δέχθηκε παρεμβάσεις στους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, λέγοντας: «Μένω έκπληκτος. Αν είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στο έργο μου, αν δηλαδή υπήρχε παρέμβαση, θα είχα παραιτηθεί την ίδια στιγμή και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενα να με καρατομήσουν. Τι πιο λογικό; Απλά έγινε, μετά από αίτημά μου στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Γιώργο Καραμελίδη, αλλαγή αρμοδιοτήτων και ανέλαβα τους παρατηρητές διαιτησίας. Εγώ ο ίδιος εξέφρασα την επιθυμία να αποχωρήσω εντελώς από την ΚΕΔ λόγω φόρτου εργασίας στο επάγγελμα που ασκώ. Το αίτημά μου θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκης  έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό όπως κι εγώ ως διεθνής παρατηρητής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε