Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

ΚΕΔ για τα Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Άρης – ΠΑΟΚ: «Μόνο οι ομοσπονδίες Δανίας και Σλοβακίας δέχθηκαν να στείλουν διαιτητές»

ΚΕΔ για τα Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Άρης – ΠΑΟΚ: «Μόνο οι ομοσπονδίες Δανίας και Σλοβακίας δέχθηκαν να στείλουν διαιτητές»
Φωτογραφία Eurokinissi

Με αφορμή το θόρυβο για τις διαιτησίες στα ΟλυμπιακόςΑΕΚ και Άρης – ΠΑΟΚ της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, η ΚΕΔ της ΕΠΟ έκανε μία σειρά από διευκρινήσεις για τους ορισμούς των διαιτητών.

Σε ανακοίνωσή της, η ΚΕΔ υποστηρίζει ότι μόνο οι ομοσπονδίες της Δανίας και της Σλοβακίας απάντησαν θετικά στο αίτημα για διαιτητές στην Ελλάδα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και εκείνες επέλεξαν τους διαιτητές, που διεύθυναν τα Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Άρης – ΠΑΟΚ της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ

Σχετικά με τις αναφορές για τον ορισμό των αξιωματούχων διαιτησίας του αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζονται τα εξής.

1. Η ΚΕΔ σε κάθε αγωνιστική που πρόκειται να οριστούν ξένοι αξιωματούχοι διαιτησίας ζητά τη συνδρομή πολλών ξένων ομοσπονδιών και το ίδιο έπραξε και για τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1, Άρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

2. Θετικά απάντησαν μόνο οι ομοσπονδίες Δανίας και Σλοβακίας.

3. Οι αξιωματούχοι διαιτησίας επιλέγονται από την αλλοδαπή ομοσπονδία και όχι από την ΚΕΔ.

4. Ο αρχιδιαιτητής κ. Φρόιντφελντ λαμβάνοντας τις δύο θετικές απαντήσεις όρισε αντίστοιχα τους διαιτητές που οι ομοσπονδίες της Δανίας και της Σλοβακίας επέλεξαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις