Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κέρκυρα είσαι… killer! Και η ΑΕΚ σκόνταψε πάνω της

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης με τις… πτήσεις του μπροστά από το τέρμα και τις καίριες επεμβάσεις του ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ισοπαλίας (1-1) της Κέρκυρας με την ΑΕΚ στη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το live του αγώνα.

Η ΑΕΚ μπήκε έτοιμη… για το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το πέτυχε σχετικά γρήγορα, ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Ο Τουράμ «απάντησε» στο 74΄ στο γκολ του Λαμπρόπουλου και κράτησε την ομάδα του αήττητη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Η Ενωση σαν… άμαθο παιδί την πάτησε και πάλι, παρόλο που ο αγώνας ήταν υπό τον έλεγχό της. Η Κέρκυρα από την άλλη προερχόταν από το καλό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης» και δεν σταμάτησε να επιμένει. Είχε φύλακα άγγελο τον 27χρονο τερματοφύλακά της και περιόρισε ακόμη έναν μεγάλο αντίπαλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ νωρίς. Στο 14ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από αριστερά ο Λαμπρόπουλος σηκώθηκε και με ανάποδη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτα.
Στο 28′ η ΑΕΚ έχασε ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Σε σουτ του Αραβίδη λίγο έξω από την περιοχή, ο Κουτζαβασίλη δεν έκανε καλή εκτίμηση της φάσης και η μπάλα τελικά βρήκε το δεξί δοκάρι του.

Στο 38΄, ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας πάλι αντέδρασε σωστά σε σουτ του Μάνταλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ενωση προσπάθησε να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμά της και να δημιουργήσει την ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ. Αντ’ αυτού ισοφαρίστηκε, καθώς η γηπεδούχος ανέβασε την απόδοσή της σταδιακά.

Ισορρόπησε τον αγώνα και ισοφάρισε στο 74΄. Τότε, ύστερα από αδράνεια του Ντίντακ ο Σπίνουλας γύρισε την μπάλα, ο Λαμπρόπουλος δεν μπόρεσε να ανακόψει την πορεία της και ο Τουράμ έγραψε το τελικό 1-1 με πλασέ.  

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς, Κόντος (46΄ Γκόμες), Ντουαλά (90΄+ Ντιμιτρόφσκι), Επστάιν (46΄ Γεωργίου), Τουράμ

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αραβίδης (63΄ Πατίτο), Αλμέιδα (87΄ Πέκχαρτ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε