Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κετσπάγια: “Άδικο να ακυρωθεί η σεζόν αν και κάποιοι “έξυπνοι” θα το ήθελαν

Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για την απόλυση του από τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ Intime

Θέση κατά της ακύρωσης της σεζόν, η οποία έχει προσωρινά διακοπεί και στην Κύπρο λόγω του κορονοϊού, πήρε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος σχολίασε αρνητικά και τα κριτήρια ισοβαθμιών στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Άδικη χαρακτήρισε ο Τιμούρ Κετσπάγια ενδεχόμενη απόφαση οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων και ανάδειξης πρωταθλητή την ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία. Ο Γεωργιανός τεχνικός της Ανόρθωσης επεσήμανε ότι σε αρκετές χώρες ισχύει ο συντελεστής τερμάτων και σε άλλες τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, ενώ χαρακτήρισε εξωφρενικό το σενάριο που αναπτύχθηκε και σύμφωνα με το οποίο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν θα παίξουν όσες ομάδες κέρδισαν πέρυσι ευρωπαϊκό εισιτήριο:

“Αυτή η πρόταση είναι περισσότερο άδικο για εμάς, γιατί είμαστε ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας με την Ομόνοια. Στην UEFA και σε πολλές χώρες λένε ότι μετράνε τα γκολ, εμείς εδώ λέμε ότι μετράνε τα μεταξύ μας παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι που λένε ότι να ακυρωθεί το πρωτάθλημα και να πάνε στην Ευρώπη αυτοί που πήγαν πέρσι. Είναι εκπληκτικό δηλαδή αυτό που λένε. Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα”.

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις