Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κηδεία Κώστα Νεστορίδη: Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον θρυλικό Νέστορα

Κηδεία Κώστα Νεστορίδη: Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον θρυλικό Νέστορα

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Νεστορίδη είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/12/23) η οικογένεια της ΑΕΚ, φίλοι, συγγενείς αλλά και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Η σορός του θρυλικού Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (12/12/23) σε ηλικία 93 ετών, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα στο γήπεδο που έγραψε ιστορία με την φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος, οπαδοί της ΑΕΚ, συγγενείς, φίλοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πήγαν στην εκκλησία για να τιμήσουν τον “Νέστορα”.

 

Το φέρετρο του Κώστα Νεστορίδη ήταν τυλιγμένο με τη σημαία της ΑΕΚ.

Το τελευταίο “αντίο” στον θρυλικό ποδοσφαιριστή είπαν μεταξύ άλλων ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Γιάννης Βούρος, ο Νίκος Σαργκάνης και αντιπροσωπεία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, προεξάρχοντος του Δημήτρη Μελισσανίδη

 

 

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Η οικογένεια του Κώστα Νεστορίδη επιθυμούσε αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην κάλπη τού Συλλόγου «Πίστη» γονέων και κηδεμόνων παιδιών με παθήσεις καρκίνου, που υπήρχε στην Αγία Τριάδα, καθώς και στο κοιμητήριο Καλλιθέας. Τραπεζικός λογαριασμός στην ALPHA BANK. αρ. λογαριασμού: 130002002008236. IBAN: 01401300130002002008236. Με τη σημείωση: Εις μνήμην Κώστα Νεστορίδη.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις