Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Με σημαία του Ολυμπιακού το φέρετρο – Στεφάνια από Ιβάν Σαββίδη, Θύρα 7 και FIFA (vids, pics)

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη: Με σημαία του Ολυμπιακού το φέρετρο – Στεφάνια από Ιβάν Σαββίδη, Θύρα 7 και FIFA (vids, pics)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης πέθανε στα 85 του χρόνια και “βύθισε” στο πένθος τον Ολυμπιακό και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κηδεία του να γίνεται σήμερα (20/08) στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Ολυμπιακός έδωσε σύσσωμος το “παρών” στην κηδεία του θρύλου της ομάδας με τους παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάνουν από νωρίς την εμφάνισή τους, για να ακολουθήσουν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτικού κόσμου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσά τους, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, ο προκάτοχός τους, Μισέλ Πλατινί, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά και επί χρόνια παράγοντας του συλλόγου, Γιάννης Μώραλης, όπως κι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε κι ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ στεφάνι κατέθεσαν κι οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο χώρος γέμισε πάντως, από στεφάνια προς τιμήν του Σάββα θεοδωρίδη, μεταξύ των οποίων από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τη FIFA, αλλά και την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Με σημαία του Ολυμπιακού το φέρετρο του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος και πέρασε σχεδόν όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, αποτελώντας έναν από τους θρύλους στην ιστορία της.

Περισσότερες εικόνες από την κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη

 

Με φωτογραφίες του Newsit.gr, του Intime.gr και του ndp

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις