Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Κηφισιά – Άρης LIVE για την 20η αγωνιστική της Super League

Κηφισιά – Άρης LIVE για την 20η αγωνιστική της Super League

Ο Άρης δοκιμάζεται στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά, με τους «κίτρινους» να θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στην πρώτη πεντάδα της Super League. Να εκμεταλλευτούν την κούραση των αντιπάλων τους θέλουν οι γηπεδούχοι που είναι ουραγοί στην βαθμολογία.

Ο Άρης μετά την άνετη εντός έδρας νίκη του με 3-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας, θέλει να πάρει ένα άνετο τρίποντο και κόντρα στην Κηφισιά, προκειμένου οι παίκτες του Άκη Μάντζιου να πορευτούν με ηρεμία για τη δύσκολη τους συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από την πλευρά της η ουραγός Κηφισιά έχει στόχο να εκμεταλλευτεί την ενδεχόμενη κούραση που θα έχει ο Άρης και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο για το 2024.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους δυο συλλόγους στην Θεσσαλονίκη είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1, με τον Αθηναϊκό σύλλογο να θέλει να επαναλάβει μια καλή εμφάνιση κόντρα στους «κίτρινους».

Παρακολουθήστε LIVE το Κηφισιά – Άρης από το Newsit.gr

 

Oι δυο ομάδες δεν έχουν ξανά συναντηθεί σε παιχνίδι της Super League με γηπεδούχο την Κηφισιά, καθώς ο σύλλογος των Βόρειων προαστίων της Αθήνας, αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στα «μεγάλα» σαλόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις