Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Η ομοσπονδία της Γαλλίας έκανε πίσω στη διαμάχη με τον ποδοσφαιριστή

Κιλιάν Εμπαπέ: Η ομοσπονδία της Γαλλίας έκανε πίσω στη διαμάχη με τον ποδοσφαιριστή
ΑΠΕ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βγήκε κερδισμένος στην… κόντρα του με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF), σχετικά με τα δικαιώματα προβολής των ποδοσφαιριστών που σχετίζονται με την εθνική Γαλλίας.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είχε αποφασίσει να μην λάβει μέρος στη φωτογράφιση που έχει προγραμματιστεί την Τρίτη (20.09) με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά την άρνηση της ομοσπονδίας να «τροποποιήσει τη συμφωνία» για τα δικαιώματα εικόνας των παικτών.

Εδώ και καιρό, ο Γάλλος επιθετικός αρνείται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις των “μπλε”, που εκπορεύονται από εμπορικές συμφωνίες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, επιθυμώντας να βγει και ο ίδιος ωφελημένος από αυτές.

Οι εκπρόσωποι του ήταν σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία από τις τελευταίες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν σε συμφωνία. Τώρα όμως, οι δυο πλευρές φαίνεται πως βρήκαν… κοινό τόπο συζήτησης.

“Η FFF θα προβεί σε διεργασίες πάνω σε μία νέα συμφωνία η οποία θα επιτρέπει να διατηρήσει τα συμφέροντά της, την ίδια στιγμή που θα λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα και τις νόμιμες αξιώσεις που εκφράστηκαν ομόφωνα από τους διεθνείς”, αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις