Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου σύμφωνα με ισπανικά Μέσα

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου σύμφωνα με ισπανικά Μέσα
Reuters

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και οι αποφάσεις που παίρνονται γι’ αυτό, φαίνεται πως θα περάσει σε “επεισόδια” και τα σήριαλ του Νίκου Φώσκολου. Τα τελευταία δημοσιεύματα εμφανίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης να μην κινείται -τελικά- για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Δεν θα έχουμε ούτε τώρα την πολυαναμενόμενη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης; Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, έχουμε άλλη μια ανατροπή δεδομένων στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Μαδριλένοι εμφανίζονται να απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον φορ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος μέχρι τώρα δεν ήταν διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο.

Θυμίζουμε πως ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο έως το ερχόμενο καλοκαίρι με την Παρί Σεν Ζερμέν, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα. Ο Γάλλος όμως είχε διαμηνύσει στη διοίκηση του συλλόγου πως δεν επιθυμεί την ενεργοποίησή της.

Οι λόγοι πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση είναι οικονομικοί και αθλητικοί. Στην Ρεάλ προβληματίζονται από τον γιγαντιαίο μισθό αλλά και το μπόνους υπογραφής που απαιτεί ο Εμπαπέ. Την ίδια στιγμή, το ανανεωμένο στρατηγικό πλάνο της ομάδας, θέλει τη “βασίλισσα” να εστιάζει σε μετεγγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών όπως οι Μπέλινγχαμ, Καμαβινγκά και Έντρικ, τη στιγμή που ο Γάλλος την επόμενη σεζόν θα κλείσει τα 26 του χρόνια.

Μένει να δούμε εάν όλα αυτά είναι… μέγιστες μπαρούφες, ένα μέτρο πίεσης προς την πλευρά του Γάλλου για να ρίξει τις απαιτήσεις του ή εάν ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα φορέσει ούτε τώρα τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις