Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Λίβερπουλ και Τσέλσι θα κινηθούν για τον Γάλλο επιθετικό

Κιλιάν Εμπαπέ: Λίβερπουλ και Τσέλσι θα κινηθούν για τον Γάλλο επιθετικό
Eurokinissi

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να εμφανίζεται να έχει… ισχυρότατο προβάδισμα, για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά -σύμφωνα με ρεπορτάζ- Λίβερπουλ και Τσέλσι σκοπεύουν να βάλουν τους “μερένγκες” σε… διαδικασία μάχης, για τον Γάλλο επιθετικό.

Την ώρα που το τελευταίο διάστημα η σεναριολογία, σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ έχει… ηρεμήσει -μιας και η πλειοψηφία θεωρεί δεδομένη την μεταπήδησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης- ο ιταλικός Τύπος επαναφέρει το θέμα, αποκαλύπτοντας νέους «μνηστήρες» για τον Γάλλο επιθετικό.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και κατά συνέπεια, το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γάλλο διεθνή (72 συμμετοχές και 42 γκολ) είναι δεδομένο, όμως η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» τόσο της Λίβερπουλ, όσο και της Τσέλσι.

Η ιταλική εφημερίδα, υποστηρίζει ότι τόσο οι «κόκκιινοι», όσο και οι Λονδρέζοι, είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, προκειμένου να προχωρήσουν στην μετεγγραφή του κορυφαίου επιθετικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις