Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Οι λεπτομέρειες του εκπληκτικού συμβολαίου που του προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Εμπαπέ: Οι λεπτομέρειες του εκπληκτικού συμβολαίου που του προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν
Reuters

Μπορεί οι εφημερίδες στην Ισπανία να αναφέρουν σήμερα ότι η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί αναζητά ήδη σπίτι στη Μαδρίτη, αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως δεν θέλουν να το.. βάλουν κάτω και εμφανίζονται να συνεχίζουν τις προσπάθειες για ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου επιθετικού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Καταλανική, «Mundo Deportivo», ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, ενώ -την ίδια στιγμή- οι πιθανότητες να συνεχίσει στην γαλλική πρωτεύουσα παραμένουν υψηλές,

Την Πέμπτη (17.02.2022) η βρετανική εφημερίδα «The Independent», αποκάλυψε ότι ο γαλλικός σύλλογος σκέφτεται να καταθέσει μια νέα πρόταση… απίστευτη πρόταση στον 23χρονο επιθετικό, για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, προσφέροντας του ετήσιες αποδοχές 62 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σχεδόν περισσότερο από 5 εκατομμύρια το μήνα.

Σήμερα, η «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που έχει ήδη προσφέρει η Παρί στη μητέρα και εκπρόσωπό του Γάλλου επιθετικού.

1. Σύντομο συμβόλαιο 1 έτους με δυνατότητα επέκτασης.

2. Εβδομαδιαίο μισθό 1 εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή σχεδόν 50 εκατομμύρια ετησίως

3. Αυτό θα έκανε τον Mπαμπέ όχι μόνο τον πιο καλοπληρωμένο στην ομάδα (πάνω από τον Μέσι και Νεϊμάρ), αλλά και τον παίκτη που θα κέρδιζε τα περισσότερα στον κόσμο.

4. Προμήθειες και βραβεία αθλητικών επιδόσεων που πρακτικά διπλασιάζουν το ποσό του ετήσιου μισθού.

5. Συμβάσεις αποκλειστικής διαφήμισης και μάρκετινγκ με μεγάλες εταιρείες που συνδέονται με το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Qatar Sports Investments.

6. Προμήθεια εκατομμυρίων για τους εκπροσώπους του που κανένας άλλος σύλλογος δεν μπορούσε να διαθέσει.

7. Ένα αθλητικό έργο όπου αυτός και μόνο αυτός είναι το αδιαμφισβήτητο σημεό αναφοράς, το στολίδι του συλλόγου.

8. Να είναι το βασικό πρόσωπο στην παγκόσμια στρατηγική εικόνας που προετοιμάζει το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με άλλα λόγια, το νεαρό αστέρι της Εθνικής Γαλλίας θα ήταν το σήμα του Μουντιάλ του Κατάρ, ενισχύοντας όχι μόνο την προσωπική του εικόνα αλλά και εκείνη της Γαλλίας.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις