Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Κιλιάν Εμπαπέ: Τελεσίγραφο της Παρί Σεν Ζερμέν στον Γάλλο επιθετικό

Κιλιάν Εμπαπέ: Τελεσίγραφο της Παρί Σεν Ζερμέν στον Γάλλο επιθετικό
Reuters

Η συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του Κιλιάν Εμπαπέ με την πλευρά του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Εμίρη Ταμίμ Χαμάντ Αλ Τάνι, έβγαλε μια σημαντική είδηση, σχετικά με το μέλλον του Γάλλου επιθετικού στην ομάδα.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και η παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν γίνεται θέμα συζήτησης. Άλλα διεθνή δημοσιεύματα εμφάνισαν τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό να είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει με μετεγγραφή και άλλα ανέφεραν ότι θα παραμείνει.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Κιλιάν Εμπαπέ καλείται να αποφασίσει αν θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν ή να μην ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2024, και να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να μετέφερε και ο στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Εμίρης του Κατάρ, Ταμίμ Χαμάντ Αλ Τάνι, στους εκπροσώπους του Εμπαπέ, με τους οποίους φέρεται να συναντήθηκαν την Τετάρτη (21.06).

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει το “El Chiringuito”, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ορίσει τα 200 εκάτ. Ευρώ ως την τιμή παραχώρησης του Εμπαπέ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις