Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η κόκκινη στον Λαλά, δεν υπάρχει πέναλτι του Τασουλή» (video)

Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η κόκκινη στον Λαλά, δεν υπάρχει πέναλτι του Τασουλή» (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έκρινε ως σωστές όλες τις κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών στην 1η αγωνιστική των Play Offs της Superleague.  

Στο καθιερωμένο video με τις δύσκολες φάσεις κάθε αγωνιστικής, τις οποίες σχολιάζει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επιλέχθηκαν τρεις από τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των Play Offs της Superleague. Ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ έκρινε σωστές τις αποφάσεις που πήραν οι ξένοι διαιτητές που διεύθυναν τα τρία ματς και πιο συγκεκριμένα για την κόκκινη που αντίκρισε ο Λαλά στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη: «η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση σοβαρού επικίνδυνου παιχνιδιού καθώς ο αμυνόμενος προωθεί τη μπάλα αρκετά μακριά του και στην προσπάθεια του να επανακτήσει την κατοχή, βρίσκει τον αντίπαλο με τις τάπες, πάνω από το ύψος του αστράγαλου διακινδυνεύοντας τη σωματική του ακεραιότητα».

Για το φάση με το χέρι του Τασουλή στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι γιατί παρά το γεγονός πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυνόμενου εντός της περιοχής αυτό ήταν σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα του».

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ, και το χέρι του Ελ Καντουρί: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση για παράβαση παιξίματος της μπάλας με το χέρι στη φάση επιθετικής κατοχής καθώς αμέσως μετά το κοντρόλ της μπάλας με το στήθος η μπάλα άγγιξε το χέρι του επιτιθέμενου πριν αυτός την πασάρει στον συμπαίκτη του για να σκοράρει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις