Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κλάτενμπεργκ: “Σωστό το πέναλτι της ΑΕΚ – Έπρεπε να αποβληθεί ο Ανσαριφάρντ”

Κλάτενμπεργκ: “Σωστό το πέναλτι της ΑΕΚ – Έπρεπε να αποβληθεί ο Ανσαριφάρντ”
Intime.gr

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ανέλυσε κάποιες από τις αμφισβητούμενες φάσεις της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Για ακόμη μία αγωνιστική της Superleague ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις αποφάσεις που πήραν οι διαιτητές το περασμένο τριήμερο και… σήκωσαν συζητήσεις.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ τόνισε πως ορθώς καταλογίστηκε μέσω VAR το πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, τόνισε πως ο διαιτητής όφειλε να το είχε δει στην κανονική ροή της αναμέτρησης.

Σε άλλη φάση από το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, ο Κλάτενμπεργκ επισήμανε πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μια κίνηση -με τον αγκώνα του- στο πρόσωπο αντιπάλου.

Για το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη, κόντρα στον ΟΦΗ, ο Κλέτενμπεργκ ανέφερε πως ορθώς καταλογίστηκε. Αντίθετα, σημείωσε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση στην πτώση του Ουάρντα, στο Παναθηναϊκός – Βόλος, δικαιώνοντας τον διαιτητή για την απόφαση του.

Τέλος, ο κ. Κλάτενμπεργκ χαρακτήρισε λάθος τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου στον χθεσινό (26.10.2020) αγώνα με τον Παναιτωλικό (από αυτό έγινε το 1-0)

Η ανάλυση των φάσεων με τις συνομιλίες διαιτητή και VAR:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις