Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Κληρώνει» για Ολυμπιακό στο Champions League και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη στον Conference League

«Κληρώνει» για Ολυμπιακό στο Champions League και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη στον Conference League
ΦΩΤΟ Reuters

Τι αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa Conference League αντίστοιχα μαθαίνουν σήμερα (19/7) οι τέσσερις εκπρόσωποι της Ελλάδας στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League την Τετάρτη (21/7) κόντρα στην Νέφτσι Μπακού, ενώ Άρης και ΑΕΚ ακολουθούν την Πέμπτη (22/7) κόντρα σε Αστάνα και Βελέζ αντίστοιχα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, αλλά πριν από αυτό θα μάθουν σήμερα (19/7) τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο, από όπου θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και ο ΠΑΟΚ στο Conference League.

Συγκεκριμένα στη 13:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση που αφορά τον Ολυμπιακό και στις 15:00 ακολουθεί αυτή για τους τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας στο Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στους ισχυρούς, όπου και θα παραμείνουν καθ’όλη τη διάρκεια των προκριματικών με τους πιθανούς αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο να προκύπτουν από τα εξής ζευγάρια:

Μούρα-Λουντογκόρετς

Λέγκια Βαρσοβίας-Φλόρα Ταλίν

Λίνκολν-Κλουζ.

Οι πρώτες αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένοι στις 3 και 4 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 10 Αυγούστου.

Η κλήρωση για τα Play Offs θα γίνει στις 2 Αυγούστου, ενώ οι πρώτοι αγώνες για το συγκεκριμένο στάδιο της διοργάνωσης θα γίνουν στις 17-18 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 24/25 του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά τις εκπροσώπους μας στο Conference League, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών επίσης, με τους δύο «Δικεφάλους» να είναι σίγουρο πως θα μείνουν ισχυροί καθ’ όλη τη διάρκεια των προκριματικών, ενώ ο Άρης στα Play Offs θα είναι στους ανίσχυρους.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ 

Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία)
Έλφσμποργκ (Σουηδία)-Μιλσάμι (Μολδαβία)
Ουίπεστ (Ουγγαρία)-Βαντούζ (Λιχτενστάιν)
Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Μπιρκίρκαρα (Μάλτα).

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)
Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία)Αμπερντίν (Σκωτία)-Χέκεν (Σουηδία)
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία).

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Άρη

Σότσι (Ρωσία)-Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν)
Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία) Πετροκούμπ Χιντσέστι (Μολδαβία)-Σίβασπορ (Τουρκία) Αραράτ Γερεβάν (Αρμενία)-Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις