Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κλήρωση Europa League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών κι ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Κλήρωση Europa League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών κι ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Γνωστά έγινα τα ζευγάρια των προημιτελικών αλλά και των ημιτελικών του Europa League, έπειτα από την κλήρωση που έγινε σήμερα (18/3) στη Νιόν της Ελβετίας.

Το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa League είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα προημιτελικά. Η γερμανική ομάδα είχε βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η Αταλάντα, η οποία είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στους “32” του Europa League θα αντιμετωπίσει τη Λειψία, ενώ η Μπράγκα θα συγκρουστεί με τη Ρείντζερς.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League:

Λειψία – Αταλάντα
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα
Γουέστ Χαμ – Λιόν
Μπράγκα – Ρείντζερς

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League:

Λειψία – Αταλάντα κόντρα σε Μπράγκα – Ρέιντζερς

Γουέστ Χαμ – Λιόν κόντρα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 14 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 5 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 18 Μαΐου.

Ο τελικός του φετινού Europa League θα διεξαχθεί στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” της Σεβίλλης. Το παράδοξο είναι ότι φέτος δεν θα διεκδικήσει την κούπα η βασίλισσα της διοργάνωσης και οικοδέσποινα του τελικού, Σεβίλλη.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις