Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κλoπ: “Άγνωστο πότε γυρίζει ο Φαν Ντάικ, δεν υπολογίζεται για Σέφιλντ ο Τσιμίκας”

Κλoπ: “Άγνωστο πότε γυρίζει ο Φαν Ντάικ, δεν υπολογίζεται για Σέφιλντ ο Τσιμίκας”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει ο Φαντ Ντάικ από τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ενημέρωσε πως ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζει να μην υπολογίζεται λόγω τραυματισμού.

Ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) από τον Πίκφορντ στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (17/10), παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για τον βρετανικό Τύπο. Με τον Γιούργκεν Κλοπ να δέχεται δεκάδες ερωτήσεις στη σημερινή (23/10) συνέντευξη Τύπου, τόσο για τον Ολλανδό στόπερ, όσο και για τους υπόλοιπους τραυματίες της Λίβερπουλ, μεταξύ των οποίων είναι και ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

“Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον Βίρτζιλ. Είναι εντάξει, δεν έχει νόημα να δίνουμε αναφορά για το καθημερινό του πρόγραμμα. Η εγχείριση θα γίνει στο σωστό χρόνο.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θέλουμε να ξέρουμε το πότε ακριβώς θα γυρίσει. Είναι προφανές πως θα πάρει χρόνο η αποθεραπεία. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δεν έχει νόημα να πω πότε θα γυρίσει”, δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός για να προσθέσει:

“Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο Φαν Ντάικ και ίσως ο Κώστας Τσιμίκας, που είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το παιχνίδι που έρχεται ούτε για το επόμενο. Όσο για τους άλλους, η τελευταία ενημέρωση που είχα, ήταν πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άγιαξ, είναι όλοι καλά. Θα ξεκουραστούν και θα δούμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις