Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κλοπ: “Θα κάνουμε ένα πάρτι, όταν φύγει ο μαλ@@@νος ιός”

Κλοπ: “Θα κάνουμε ένα πάρτι, όταν φύγει ο μαλ@@@νος ιός”

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποσχέθηκε στους φιλάθλους πως θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν φύγει ο κορονοϊός.

Μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι με 5-3 στο Άνφιλντ, ακολούθησε η φιέστα των “κόκκινων” για την κατάκτηση της Premier League, ύστερα από 30 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε στο Sky Sports κι αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη, τους υποσχέθηκε πως θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι όταν φύγει ο κορονοϊός.

“Πριν από πέντε χρόνια σάς ζήτησα να αλλάξουμε από αμφισβητίες σε πιστούς. Το είπα εκείνη την στιγμή. Δεν είχα ιδέα πως θα το ζητούσα. Αλλά το κάνατε. Μας κάνατε πραγματικά χαρούμενος. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να πανηγυρίσουμε και όλοι μαζί. Από το σπίτι, ασφαλείς, πιείτε ό,τι θέλετε.

Αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για το πάρτι. Δεν γνωρίζω πότε θα φύγει αυτός ο μαλ@@@@@νος ιός, αλλά όταν έρθει η στιγμή θα κάνουμε όλοι μαζί ένα πάρτι. Βεβαιωθείτε πως είστε έτοιμοι. Σας ευχαριστώ πολύ”, τόνισε ο Κλοπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις