Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Κοκκαλάνης: Ποινή πριν αρχίσει τον αγώνα μεταλλίου στο Ρίο

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Μια παραπάνω δυσκολία. Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης αγωνίζεται απόψε για το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα, στην κατηγορία RSX.

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης είναι πέμπτος στη σχετική βαθμολογία. Πλέον -όμως- δεν έχει 78 βαθμούς ποινής αλλά 80. Και αυτό γιατί -όπως αναφέρθηκε και στη μετάδοση της ΕΡΤ- καθυστέρησε να πάει το μεσημέρι (ώρα Βραζιλίας) στην καταμέτρηση του οπλισμού του κι έτσι οι διοργανωτές του επέβαλαν τη συγκεκριμένη ποινή.

Ο Έλληνας αθλητής θέλει να ξεπεράσει τον Πολωνό Μίζκα που είναι τρίτος και έχει 70 βαθμούς ποινής. Αυτό θα συμβεί εάν τον περάσει κατά τέσσερις θέσεις στη σημερινή Μedal Race όπου οι βαθμοί είναι διπλοί. Ανάμεσα τους είναι ο Γάλλος Λε Κοκ με 72 βαθμούς, τον οποίο ο Κοκκαλάνης πρέπει να περάσει κατά τρεις θέσεις.

Η τελευταία ιστιοδρομία ήταν προγραμματισμένη για τις 19.05 ώρα Ελλάδας, αλλά δεν θα ξεκινήσει πριν τις 20:30 αφού η άπνοια που επικρατεί σήμερα στο Ρίο ντε Ζανέιρο ανάγκασε τους διοργανωτές να καθυστερήσουν την έναρξη. Στη… μέση υπάρχει και η ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο πακέτο.

Να θυμίσουμε ότι ο Κοκκαλάνης ήταν 6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε