Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κολοσσός – ΑΕΚ: «Σαν να ήρθαμε για τουρισμό στη Ρόδο», δήλωσε ο Παπαθεοδώρου

Κολοσσός – ΑΕΚ: «Σαν να ήρθαμε για τουρισμό στη Ρόδο», δήλωσε ο Παπαθεοδώρου

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί κι από τον Κολοσσό με 79-72, για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στάθηκε στην κάκιστη εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ ήταν σαν να ήρθε για τουρισμό στη Ρόδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Το ξεκίνημα δείχνει τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι σήμερα. Κόντρα σε μία καλή ομάδα ήμασταν εκτός παιχνιδιού και βρεθήκαμε να κυνηγάμε τον αντίπαλο με διαφορές 20 πόντων. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το κακό ξεκίνημα έστω κι αν επιστρέψαμε».

Για το δεύτερο ημίχρονο που προηγήθηκε με 5 πόντους η ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν πήγε καλά. Είχαν αυτοπεποίθηση και ρυθμό οι αντίπαλοι. Επέστρεψαν στο παιχνίδι γιατί είναι καλή ομάδα. Εμείς αν δεν αντιληφθούμε την κατάσταση που βρισκόμαστε, θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα που είναι άσχημα για εμάς».

Για την αντιμετώπιση των Μέικον και Λάνγκφορντ από τις αντίπαλες άμυνες: «Κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά για να παίξουν άμυνα. Δεν είναι μόνο αυτό το μοναδικό μας πρόβλημα για να σκοράρουμε και να λειτουργήσουμε στην επίθεση. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι ήταν σαν να ήρθαμε για τουρισμό στη Ρόδο. Ήταν τραγική εικόνα για την ομάδα μας».

Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα και για το παιχνίδι με τον Προμηθέα που ακολουθεί: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και δεν έχουμε να συζητάμε για κρίσιμα παιχνίδια, αν συνεχίσουμε να έχουμε τόσο κακή εικόνα. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις