Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόμπι Μπράιαντ: Απίστευτη γκάφα του BBC! Έδειχναν πλάνα του Λεμπρόν Τζέιμς

Κόμπι Μπράιαντ: Απίστευτη γκάφα του BBC! Έδειχναν πλάνα του Λεμπρόν Τζέιμς

Τα λάθη είναι ανθρώπινα και μοιραία κανείς δεν μπορεί να τα αποφύγει. Αλλά αυτό που έκανε το BBC ήταν κολοσσιαίο λάθος: σε θέμα για το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, έπαιζαν πλάνα του Λεμπρόν Τζέιμς!

Να τους μπέρδεψε η… φανέλα των Λέικερς; Άντε και να το δεχτεί κανείς. Αλλά πως μπορείς να μην αναγνωρίζεις δυο από τους πιο διάσημους παίκτες του ΝΒΑ. Το έπαθε το BBC, που στα πλάνα για την τραγική είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, έδειχνε τον… Λεμπρόν Τζέιμς.

Click4more Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχίλα! Ντοκουμέντο από την επικοινωνία ελικοπτέρου – πύργου ελέγχου – “Πετάτε πολύ χαμηλά” και μετά σιγή στο ραντάρ…

Δεδομένου πως λίγες ώρες πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου που κόστισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, τη 13χρονη κόρη του κι άλλους επτά ανθρώπους, ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε προσπεράσει τον Black Mamba στη λίστα των σκόρερ του ΝΒΑ, μάλλον στο BBC τα… μπέρδεψε. Αλλά και πάλι…

Δείτε το επίμαχο video

Φυσικά, όταν έπαιξε στην εκπομπή News At Ten το εν λόγω video, πολύ παρατήρησαν το λάθος. Και το «κράξιμο» δεν άργησε να έρθει. «Ποιος το έκανε αυτό; Το BBC δείχνει πλάνα του Λεπρόν Τζέιμς αντί για τον Κόμπι Μπράιαντ. Ακόμα και η φανέλα του γράφει Τζέιμς!» έγραψε ένας χρήστης του twitter.

«Μπορείτε να εξηγήσετε πως δείξατε πλάνα του Λεμπρόν Τζέιμς αντί του Κόμπι Μπράιαντ; Αξιολύπητο BBC» έγραψε κάποιος άλλος.

BBC: Ανθρώπινο λάθος

Στο τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια Reeta Chakrabarti (μετά και το σάλο στα social media για τη γκάφα) απολογήθηκε για το λάθος. «Στο ρεπορτάζ μας για το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, σε ένα σημείο, λανθασμένα δείξαμε φωτογραφίες ενός άλλου μπασκετμπολίστα, του Λεμπρον Τζέιμς. Ζητάμε συγγνώμη για το λάθος».

Ένα τέταρτο αργότερα, ο Πολ Ρόγιαλ, συντάκτης της εκπομπής του BBC, σε ανάρτησή του στο twitter έκανε λόγο για ανθρώπινο λάθος. «Στη σημερινή κάλυψη για το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ στο BBC News Ten, κατά λάθος δείξαμε εικόνες του Λεμπρόν Τζέιμς σε ένα σημείο του ρεπορτάζ. Ζητάμε συγγνώμη για το ανθρώπινο λάθος που δεν ανταποκρίνεται στα στάνταρ μας ως εκπομπή».

Με πληροφορίες από BBC και Guardian

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις