Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: Ψάχνει αντίδραση στο Conference League

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ: Ψάχνει αντίδραση στο Conference League

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοπεγχάγη (19:45, Cosmote sport 3, newsit.gr) για την τρίτη αγωνιστική του Conference League.

Μετά το 4-4 με τον Βόλο στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιδράσει και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Δανία κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου του. Σε περίπτωση νίκης, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κάνει το αποφασιστικότερο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ θα βάλει πλώρη και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη Superleague.

Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Σίνκλεϊ. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εσίτι με τον Σβαμπ. Πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας και Μπίσεσβαρ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Μιχάι, Γιαξής, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ και Κούτσιας.

Από την πλευρά της, η Κοπεγχάγη αναμένεται να αγωνιστεί με τους Γκραμπαρά, Κοτσολάβα, Μπόλεσεν, Κρίστιανσεν, Μπιέλ, Μπεβίνγκ, Ντικς, Λέραγκερ, Γιοχάνεσον, Χούλουντ και Βιντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς από τη δεύτερη κατηγορία της UEFΑ. Μαζί του θα βρεθούν οι συμπατριώτες του Βανιζέρε, Βέιρντ και 4ος ο Βερμπούμεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις