Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κόροιβος: Ακύρωσε τα εισιτήρια δύο Αμερικανών παικτών! Πόσλεϊ: “Μας κατηγορούν για σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα”

Κόροιβος: Ακύρωσε τα εισιτήρια δύο Αμερικανών παικτών! Πόσλεϊ: “Μας κατηγορούν για σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Κόροιβο, μετά την ήττα-σοκ από τα Τρίκαλα και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2. Η ομάδα της Αμαλιάδας ακύρωσε τα εισιτήρια του Μάρκους Πόσλεϊ και του Τζαχίι Κάρσον, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να πετάξουν για τις ΗΠΑ.

Ο Κόροιβος, παρότι κρατούσε την τύχη στα χέρια του, “αυτοκτόνησε” στην τελευταία αγωνιστική της Basket League, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τα αποδεκατισμένα Τρίκαλα κι υποβιβάστηκε στην Α2.

Μετά την απρόσμενη ήττα, η διοίκηση της ομάδας της Αμαλιάδας είχε αναφέρει με ανακοίνωση της ότι “παίχτηκε περίεργο παιχνίδι εις βάρος μας, θα αναλάβει η αθλητική δικαιοσύνη”.

Σήμερα (18/5) δύο Αμερικανοί του Κοροίβου και συγκεκριμένα οι Μάρκους Πόσλεϊ και Τζαχίι Κάρσον ετοιμαζόντουσαν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, όταν ενημερώθηκαν ότι η ομάδα πήρε την απόφαση να ακυρώσει τα εισιτήρια τους. Σύμφωνα με το sdna.gr, το μήνυμα που έφτασε στα κινητά των δύο τους ανέφερε τα εξής: «Ο GM μας έδωσε αυστηρές οδηγίες να σας πούμε πως σας ακύρωσε τα εισιτήρια. Λέει αντίο, ευχόμενος και στους δύο να σας ανταποδώσει η ζωή όσα κάνατε στον Κόροιβο».

Έτσι, οι δύο Αμερικανοί αναγκάστηκαν να βγάλουν νέα εισιτήρια για να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

Στην αντεπίθεση ο Πόσλεϊ

Ο Μάρκους Πόσλεϊ, με ανάρτηση του στα social media, χαρακτήρισε τρελές τις κατηγορίες των ανθρώπων του Κοροίβου προς αυτόν και τον Κάρσον για «σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα». Παράλληλα, κατηγόρησε την ομάδα της Αμαλιάδας ότι δεν πήρε ούτε έναν μισθό στην ώρα του.

“Οι δηλώσεις του GM και του προέδρου του Κοροίβου που λανθασμένα κατηγόρησαν τον Τζαχίι Κάρσον και εμένα για «σκόπιμη ήττα και δωροδοκία στο στοίχημα» είναι απολύτως τρελές! Δεν έχω δείξει τίποτα διαφορετικό πέρα από σεβασμό, δούλεψα για αυτή την ομάδα με τον…κ..ο μου και την πόλη 9 μήνες χωρίς να λάβω ούτε έναν μισθό στην ώρα μου. Έκανα τα πάντα για το κλαμπ απλά και μόνο για να με πετάξουν στην άκρη και να με κατηγορήσουν για ένα παιχνίδι που χάθηκε στο φινάλε της σεζόν. Δεν έρχομαι από χώρα στην οποία ‘στήνουμε παιχνίδια’. Το μπάσκετ είναι ένας τρόπος ζωής για να κάνουμε καλύτερους τους εαυτούς μας και να έχουμε καλύτερη ζωή εμείς και οικογένειές μας.

Είναι τρελό για αυτούς να προσπαθούν να καταστρέψουν το όνομά μας και αυτό μόλις στον πρώτο μου χρόνο στην Ευρώπη και τον δεύτερο επαγγελματικά. Και ειλικρινά κανέναν από αυτούς δεν ήταν τόσο άντρας να μου προσάψει το οτιδήποτε πρόσωπο με πρόσωπο. Το να αφήνεις παίκτες απομονωμένους σε ένα ξένο αεροδρόμιο, εντάξει.

Πληγώθηκα από την ήττα αλλά μετά από αυτή την δειλή αντίδραση, είμαι τώρα χαρούμενος που δεν υπάρχει ομάδα της οποίας οι παίκτες θα έχουν ποτέ την εμπειρία που είχαμε εμείς. Είστε τυχεροί που δεν μου τα είπατε πρόσωπο με πρόσωπο. Ο Θεός πράττει με παράξενο τρόπο, θα τον αφήσω να το χειριστεί”, έγραψε ο Πόσλεϊ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις