Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Η Τότεναμ βάζει σε καραντίνα τον Σον!

Κορονοϊός: Η Τότεναμ βάζει σε καραντίνα τον Σον!
ΦΩΤΟ Reuters

O Νοτιοκορεάτης σταρ της Τότεναμ, Σον, που έχει μεταβεί στην πατρίδα του για επέμβαση στο χέρι, μετά τον τραυματισμό του, θα μπει σε καραντίνα γυρνώντας στην Αγγλία, όπως παραδέχτηκε επίσημα ο λονδρέζικος σύλλογος.

Σε καραντίνα στο σπίτι του θα βάλει η Τότεναμ τον Σον. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός επισκέφθηκς την πατρίδα του νωρίτερα μέσα στον Φεβρουάριο έτσι, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι του, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των “σπηρουνιών” με την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα.

Το ταξίδι το Σον όμως πραγματοποιήθηκε πριν η Βρετανία θεσπίσει αυστηρά μέτρα λόγω του κορονοϊού, όσον αφορά τα ταξίδια από και προς την Άπω Ανατολή. ΟΣον αναμένεται με την επιστροφή του να μείνει απομωνομένος στο σπίτι του, χωρίς να έρθει σε επαφή με κάποιον από την ομάδα για 14 ημέρες.

“Είναι μία νόμιμη κίνηση που συνάδει με τις ειατρικές εντολές που έχουμε λάβει από τις Αρχές/ Δεν είμαι ειδικός για να κάνω κάποιος περαιτέρω σχόλιο. Ξέρω απλά ότι είναι απολύτως νόμιμο το πρωτόκολο που θα ακολουθήσουμε μετά την επιστροφή του Σόν.” δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο.

Πριν τη συνέντευξη Τύπου του Μουρίνιο μάλιστα, όλοι οι δημοσιογράφοι που έδωσαν το “παρών” υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις πως δεν έχουν επισκεφθεί κάποιες συγκεκριμένες ασιατικές χώρες το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα στις οποίες και η Νότια Κορέα. Την ίδια στιγμή υπάρχουν και πιο προωθημένες κινήσεις αυτοπροστασίας, όπως αυτή της Νιούκαστλ, της οποίας οι παίκτες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της, Στιβ Μπρους, δεν θα κάνουν χειραψία με τους αντιπάλους σε κανέναν ματς έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν διάδοση της ασθένειας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις